Honungssås med många möjligheter

Honungssås

En honungssås med många möjligheter. Speciellt god till allt grillat.

Grund

Grundsås av 3 dl yoghurt eller gräddfil som blandas med 1 msk honung (fast honung värms så den blir flytande).

Till grillat kött, fisk och grönsaker kryddas såsen med litet salt och smaksätts enligt följande:
  • Färsk, riven ingefära till fläskkött, lax, kyckling och grönsaks-spett.
  • Fransk senap och finklippt dill till grillad gravad lax.
  • Hackad, röd spansk peppar till kyckling, lamm och oxfärsbiffar.
  • Färskpressad vitlök till alla sorters kött.
Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: