Chilimarmelad med honung

Chilimarmelad med honung
Ingredienser

1 röd paprika
3 röda chilifrukter (eller 2 tsk sambal oelek)
1 citron
5 msk honung

Tillagning

Kärna ur och tärna fint paprika och chilifrukt. Tvätta citronen och riv skalet fint.

Mixa eller kör i matberedare. Koka sedan upp i kastrull 1-2 minuter.

Tillsätt honung och låt sjuda i ca 30 min.

Häll i burk och låt svalna, ställ sedan i kylskåp.

Severa chilimarmeladen till getost eller lagrad ost.

Apiscandia 2022 Digital
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer