ALLT OM HONUNG
Honungens konsistens

Färsk honung

Färsk honung är en variant på begreppet nyslungad honung. Biodlare använder dock sällan uttrycket färsk utan kallar honungen nyslungad eller möjligtvis nyskördad.

Även om vissa nyttigheter i honungen tappar verkan med tiden så är begreppet färsk är direkt missvisande. Detta eftersom honungen aldrig blir oätlig, jämfört med till exempel färsk mjölk eller färska grönsaker.

Som konsument ska du alltså vara medveten om att honung håller i princip hur länge som helst, oavsett om det står färsk eller bäst före ett visst datum på burken!

Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: