Invertas är ett enzym som produceras i binas fodersaftskörtlar och bryter ner nektarns sackaros till frukt- och druvsocker, som är de enda sockerarter bina kan tillgodogöra sig.
Läs mer om enzymer i honung i boken Bin till nytta och nöje.
Invertas är ett enzym som produceras i binas fodersaftskörtlar och bryter ner nektarns sackaros till frukt- och druvsocker, som är de enda sockerarter bina kan tillgodogöra sig.
Läs mer om enzymer i honung i boken Bin till nytta och nöje.
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Recept på hallongrottor bakade med honung. Gottigottgott till kaffet. Ca 20 st Deg 125 g smör 1/2 dl honung 2,5 dl vetemjöl 1/2 dl potatismjöl eller maizena 2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk bakpulver Fyllning 1 dl hallon 1...
Recept på klassisk sommartårta med bär och honung. Servera till kaffet. Tårtbotten 4 st ägg 1 dl honung 1 dl vetemjöl 1 dl potatismjöl 1 tsk bakpulver Fyllning 2 dl klarbär, urkärnade, eller andra bär 3 msk honung 5...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer