Glukonsyra är en syra som förekommer naturligt i frukt, honung och vin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Sorthonung
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Äppeldryck med honung
Recept på god dryck av äpple och honung. Ingredienser Ca 1-1 1/2 kg ekologiska äpplen 1 liter vatten 1 citron, saften 2 dl honung per avrunnen saft Gör så här Skölj och dela äpplen i två delar med kärnhus kvar. Riv...
Citronsill med honung
Recept på inlagd sill med citron och honung. Servera med t.ex. potatis, ägg, knäckebröd eller tunnbröd, som huvudrätt, tillbehör eller på snittar vid buffé. Och glöm för Herrbeta’s skull inte honungssnaps...
- Honung
- Recept & Tips
- Biprodukter
- Bok om honung
- Allt om biodling