Glukonsyra är en syra som förekommer naturligt i frukt, honung och vin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Sorthonung
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Ansiktsmask med honung
Honungens fuktighetsbevarande egenskaper gör underverk för torr hud. Honung ger kännbart fin hy. Naturligt och enkelt, helt utan kemikalier. Använd alltid lokalt producerad honung från biodlare i din omgivning. Gör så...
Honungsmumma
Recept på mumma med honung. Mumma är en söt och kryddig ölblandning som dricks till julmat. Ingredienser 6-8 kardemummakärnor 1/2 dl honung 6 cl madeira, cognac eller whisky 2 flaskor öl, 33 cl 1 flaska porter, 50 cl...
Grapefrukt med honung
Ge dig själv en C-vitaminboost grapefrukt och honung till frukost. 2 portioner Ingredienser 1 grapefrukt 2 msk honung Tillagning Dela grapefrukten. Skär loss runt fruktköttet och skär bort det vita i mitten. Ringla...
- Honung
- Recept & Tips
- Biprodukter
- Bok om honung
- Allt om biodling
Det senaste
ALLT OM HONUNG
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.