Glukonsyra är en syra som förekommer naturligt i frukt, honung och vin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Sorthonung
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Mandelmassa med honung
Recept på hemgjord mandelmassa med honung. Använd till semlor, saffranslängd, saffranskrans, mazariner, polyneer eller andra fikabröd. Här skållar vi mandlarna och tar bort skalen för en ljus mandelmassa. Men du kan...
Te av salvia med honung
Salvia är ett måste i den egna kryddträdgården, för användning som kökskrydda men också för ett stärkande te. Använd färska blad eller torka bladen för tebryggning under vinterhalvåret. Söta ditt salviate med med en...
Kakhonung – honung i vaxkaka
Kakhonung, jungfruhonung eller honung i vaxkaka kallas honung som serveras eller säljs obehandlad i vaxkaka. Kakhonung kan sägas vara det naturligaste sättet att äta honung på och är en riktig delikatess. Vaxkakan...
- Honung
- Recept & Tips
- Biprodukter
- Bok om honung
- Allt om biodling
Det senaste
ALLT OM HONUNG
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.