ALLT OM HONUNG

Kategori - Desserter

Recept på desserter och efterrätter med honung.

Torrone / Nougat med honung

Torrone / Nougat med honung

En kladdig godsak av honung och mandel och/eller nötter. I Italien kallas det Torrone och i Frankrike säger man Nougat, motsvarande traditionella sötsaker förekommer i många kulturer och varianter. Ingredienser 225 g...

Blåbär med mjölk och honung

Årets första solvarma jordgubbar och årets första nyslungade honung ser så gott som alla biodlare fram till varje år. Frågan är om inte årets första blåbär med honung och mjölk är godare? Men hur som helst, smaken är...

Miel y mató

Miel y mató

Miel y mató eller Mel i mato är en klassisk katalansk dessert med färskost från ko- eller getmjölk, nötter och honung. Ingredienser Färskost, t.ex. mato, ricotta eller motsvarande Honung Valnötter, rostade om du vill...

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: