ALLT OM HONUNG
Allt om honung

Köpa honung

Närproducerad honung – direkt från biodlaren!

Gynna lokal biodling din hembygd. Hundratals växt– och djurarter och inte minst vi människor är beroende av binas arbete. Honungsbiet är naturens effektivaste pollinerare. Nästan allt vi äter är direkt eller indirekt beroende av pollinerande insekter. Välj därför Svensk lokalt producerad honung nästa gång du handlar, för din egen och naturens skull.

Här finns din lokala biodlare

Klicka på markörerna på kartan för att visa kontaktuppgifter och vilka produkter eller tjänster som erbjuds. Kartan kan förstoras med ikonen hörnet och är sedan sökbar via förstoringsglas i fliken på vänster sida. Kartan har tre lager markörer för; Gul: Biodlare, Orange: Biodlareföreningar och Brun: Biredskapsförsäljare.

Förutom biodlare som anmält sig på den här kartan kan du kontakta lokala biodlareföreningar runt om i landet och fråga om medlemmarna har honung eller andra biprodukter till försäljning.

Mer än honung

Många av biodlare erbjuder även sorthonung, smaksatt honung, bivax, bipollen, propolis, bivaxsalva, pollineringstjänster, uthyrning eller andelar av bisamhällen, biredskap, bisamhällen och bidrottningar m.m. Fråga din lokala biodlare.

Vill du vara med på kartan?

Anmäl din biodling, ditt biodlingsföretag eller biodlareförening här.

error: