Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.

Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Recept på sylt av svarta vinbär och honung. Serveras på t.ex. pannkakor, plättar, gröt, bröd, eller glass. Ska du använda sylten direkt behöver du inte inte koka den. Mixa eller mosa bara bären med honung efter smak och...
Gör eget te av blad från Spansk körvel och söta med honung. Odla kryddväxten i din egen trädgård och skörda ett gott, miljövänligt och kostnadsfritt te. Ingredienser Vatten, 1 kopp per person Blad av Spansk körvel...
Gör te på färska eller torkade blommor av fläder och söta med honung. Te av fläder sägs lindra vid förkylning. Ingredienser Vatten, 1 kopp per person Fläderblommor, färska eller torkade Honung, ca 1 tsk per kopp Gör så...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.