Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.

Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Ljuvlig chokladmousse där honung lyfter smaken i chokladen. 4 portioner Ingredienser 150 g mörk choklad, helst minst 70% 3 dl vispgrädde 1-4 msk honung, beroende på hur söt mousse du vill ha Gör så här Bryt chokladen i...
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbina har hämtat nektar ifrån. För att skörda sorthonung...
En lättlagad sås av yoghurt, kokos och honung i indisk stil. Servera till fisk, grönsaker eller som dippsås. Ingredienser 1 dl yoghurt 1 dl honung 1 msk kokos Saften av 1 halv lime 1 msk mandel, hackad Gör så här Lägg...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer