Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.

Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Bivax kan smältas på olika sätt. Här får några tips och så visar vi hur du kan smälta bivax på hobby-nivå. Håll koll på temperaturen Tänk på att bivax brinner så använd inte för höga temperaturer. Värm aldrig bivax...
Äppelmos med honung är gott på gröt, till revbensspjäll och fläsk-rätter. Receptet ger en stor burk äppelmos. Ingredienser 1-1 1/2 liter äpplen, skalade och delade i tärningar 1 tsk vaniljpulver 2 dl honung 1 kanelstång...
Recept på honungskolapaj – en mastig och söt paj med smulig deg och fyllning av kolasås med smak av honung. Servera till fikastunden eller som dessert. Receptet ger cirka 10 bitar om du inte äter upp hela själv...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Läs mer