Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.
![Färska bär med honung.](https://usercontent.one/wp/alltomhonung.se/wp-content/uploads/bar-med-honung.jpg?media=1717060073)
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Recept på hemgjord mandelmassa med honung. Använd till semlor, saffranslängd, saffranskrans, mazariner, polyneer eller andra fikabröd. Här skållar vi mandlarna och tar bort skalen för en ljus mandelmassa. Men du kan...
Ät honung regelbundet och du får ett gott minne, god hälsa och kommer varken att känna dig alltför hungrig eller orkeslös. Detta skriver Shen Nong (Shen-nung eller Shennong, lite rörig historia det där) år 50 f.Kr. De...
Gör egen honungsläsk med smak av lingon. Ingredienser Honungslag, 1 del honung blandat med 1/2 del vatten Saft av mosade lingon, koncentrerad lingondricka eller lingonsylt Kolsyrat vatten Isbitar Gör så här Blanda till...
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.