ALLT OM HONUNG
Fruktsallad med honung och kardemumma

Fruktsallad med honung och kardemumma

Ingredienser

valfri frukt, t ex banan, äpple, apelsin och granatäpplekärnor
4 msk honung
1 tsk kardemummakärnor
mynta, färsk eller torkad

Tillagning

Dela och blanda frukten.

Värm honung så att den blir flytande och häll över frukten.

Stöt kardemummakärnor med lite mynta och strö över fruktsalladen.

Låt stå i kylskåp innan servering.

Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: