ALLT OM HONUNG
Honungsglaserade julrevbensspjäll

Honungsglaserade julrevbensspjäll

Revbensspjäll med en juligt kryddad honungsglaze.

4 portioner

Ingredienser

1 kg tunna revbensspjäll
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar

Honungsglaze

1 dl mörkt öl eller julmust
4 msk kinesisk soya
4 msk honung
4 msk bbq-sås eller chilisås, olivolja, paprika, salt och peppar

Tillagning

  1. Sätt ugnsvärmen på 175°C.
  2. Lägg revbenen på en ugnspanna med bakplåtspapper.
  3. Salta och peppra och sätt mitt i ugnen ca 45 minuter. Vänd spjällen efter halva tiden.
  4. Blanda glazen i en kastrull och koka ihop ca 10 minuter.
  5. Ta ut och pensla spjällen med glazen och sätt tillbaka i ugnen i ca 15 minuter. Vänd spjällen efter halva tiden.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: