Honungspicklad peppar och paprika

Honungspicklad peppar och paprika

Passar till kött- och fiskrätter.

Ingredienser

2 spansk peppar
1 paprika
2 vitlöksklyftor
1,5 dl ljus vinäger
1,5 dl vatten
1/2 dl honung
1/2 msk senapsfrön

Tillagning

Koka vinäger, vatten, honung och senapsfrön ca 3 minuter.

Skär övriga ingredienser i små bitar och lägg i en glasburk.

Häll lagen i glasburken och sätt på lock.

Låt svalna och ställ burken i kylen över natten.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: