ALLT OM HONUNG
Honungspicklad peppar och paprika

Honungspicklad peppar och paprika

Het och syrlig picklad peppar och paprika med honung. Passar till kött- och fiskrätter.

Ingredienser

2 spansk peppar
1 paprika
2 vitlöksklyftor
1,5 dl ljus vinäger
1,5 dl vatten
1/2 dl honung
1/2 msk senapsfrön

Gör så här

  1. Koka vinäger, vatten, honung och senapsfrön ca 3 minuter.
  2. Skär övriga ingredienser i små bitar och lägg i en glasburk.
  3. Häll lagen i glasburken och sätt på lock.
  4. Låt svalna och ställ burken i kylen över natten innan servering.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: