ALLT OM HONUNG
Skaldjurs- och gravlaxsås med honung

Skaldjurs- och gravlaxsås med honung

Senapssås med honung som är fantastisk till gravad lax eller skaldjur.

Ingredienser

1/2 dl fransk senap
1/2 dl honung
1– 1 1/2 dl rapsolja
1 krm salt
Dill, finklippt

Gör så här

  1. Rör senapen med honungen och vinägern.
  2. Blanda sedan ner 1– 1 1/2 dl rapsolja droppvis under kraftig rörning.
  3. Smaksätt med salt, och rör till sist ned en knippa finklippt dill.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: