Små honungskakor med örter

Små honungskakor med örter

Enkla och goda att baka när du är sugen på något nyttigt och gott.

Ca 40 st kakor

Ingredienser

3 1/2 dl vetemjöl
100 g smör
1/2 dl honung
2 msk finhackad rosmarin, timjan eller salvia
1/2 dl råsocker

Tillagning

Kör alla ingredienser utom råsocker i en matberedare.

Dela degen i två bitar.

Rulla ut två rullar, ca 3 cm tjocka.

Strö råsocker på arbetsbänken och rulla rullarna i sockret.

Plasta in rullarna med folie och låt vila i frys eller kylskåp så blir kakorna lättare att skära.

Skär kakorna i 0,5 cm tjocka skivor och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

Grädda i ca 15-20 minuter 175°C.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: