Ugnsbakade rotsaker med honung

Ugnsbakade rotsaker med honung
Ingredienser

ca 1 kg rotsaker
1 msk olivolja
1 msk honung
saften av 1 liten citrusfrukt, t ex citron, lime eller apelsin
Rosmarin eller annan kryddväxt (helst färsk)
Salt och svartpeppar

Tillagning

Sätt ugnen på 200°. Skär rotsakerna i mindre bitar. Blanda med olja, honung, citrussaft, kryddväxt, salt och peppar på ugnssäker form eller långpanna. Baka i ca 30 min tills rotsakerna är mjuka.

Servera till kött eller kyckling.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: