ALLT OM HONUNG
Vetekakor med honung, anis och fänkål | ALLT OM HONUNG

Vetekakor med honung, anis och fänkål

Vetekakor med honung och kryddig smak av anis och fänkål.

Ingredienser

3 dl mjölk
7 dl vetemjöl
25 g jäst
25 g smör
2 msk honung
1 tsk anis
1 msk fänkål

Gör så här

  1. Stöt anis och fänkål och blanda med övriga ingredienser med en degkrok. Låt jäsa 30 min.
  2. Dela degen i 4 bitar och kavla ut den till rundlar. Låt jäsa 30-40 min under duk.
  3. Baka i 220°C ca 10 min, bröden ska kännas mjuka.
  4. Låt svalna innan servering.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: