Äppelpaj med honung

Äppelpaj med honung
Pajdeg

3,5 dl vetemjöl
150 g smör
2 msk vatten

Fyllning

6-8 äpplen
0,5-1 dl honung
1-2 msk kanel

Tillagning

Skala, avlägsna kärnhus och skär äpplen i klyftor. Blanda honung och äppelklyftor, strö över kanel och bred ut fyllningen i en ca ø 25 cm pajform.

Blanda ingredienserna till degen i en matberedare. Kavla ut degen och lägg den över äpplena. Gör några snitt i degen och baka pajen 30-40 minuter i 180-200° ugn.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: