ALLT OM HONUNG
Äppelpaj med honung

Äppelpaj med honung

Recept på paj med med äpple och honung. Servera till kaffet.

Pajdeg

3,5 dl vetemjöl
150 g smör
2 msk vatten

Fyllning

6-8 äpplen
0,5-1 dl honung
1-2 msk kanel

Gör så här

  1. Skala, avlägsna kärnhus och skär äpplen i klyftor.
  2. Blanda honung och äppelklyftor, strö över kanel och bred ut fyllningen i en ca ø 25 cm pajform.
  3. Blanda ingredienserna till degen i en matberedare.
  4. Kavla ut degen och lägg den över äpplena.
  5. Gör några snitt i degen och baka pajen 30-40 minuter i 180-200°C ugn.
  6. Låt svalna innan servering.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: