ALLT OM HONUNG
Äppelsallad med honungscrunch

Äppelsallad med honungscrunch

Dessertsallad med skivade äpplen, getost, honungsrostade nötter och dressing.

4 portioner

Honungscrunch

1 dl nötter eller mandlar
1/2 dl honung

Dressing

2 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
salt och peppar

Till servering

2 fasta, syrliga äpplen
Getost

Tillagning

  1. Värm ugnen till 200°C.
  2. Blanda nötter eller mandlar med honung och lägg på plåt med bakplåtspapper.
  3. Rosta honungscrunchen tills den får gyllebrun färg, ta ut och låt svalna.
  4. Blanda vinäger, olja, salt och peppar.
  5. Skiva äpplena i tunna skivor. Blanda med honungscruchen och dressingen. Servera till getost.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.