Honungslemonad med ingefära

Honungslemonad med ingefära

Med honung, ingefära, lime och mynta gör du en nyttig och god honungsläsk.

ca 4 glas

Ingredienser

2 dl honung
4 st lime, saft och finrivet skal
2 msk färsk riven ingefära
4 kvistar färsk mynta
2 st 33 cl flaskor kolsyrat vatten
Isbitar, ca 2 st isformar

Tillagning

Blanda honung, limesaft, limeskal och ingefära.

Lägg is i en kanna. Häll över honungsblandningen och kolsyrat vatten.

Rör om, häll i glas och garnera med mynta.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: