Chokladmousse med honung

Chokladmousse med honung

4 personer

Ingredienser

150 g mörk choklad, helst minst 70%-ig
3 dl vispgrädde
1-4 msk honung

Tillagning

Bryt chokladen i bitar och smält i ett vattenbad. Tillsätt önskad mängd honung när chokladen är ca 50°.

Vispa grädden.

Blanda hälften av grädden med chokladen och rör sedan ner resten av grädden varsamt.

Spritsa chokladmoussen med en fryspåse med klippt hörn eller klicka ut den med sked i glas eller skålar.

Garnera med bär.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: