Tårta med honung

Tårta med honung
Ingredienser tårtbotten

4 st ägg
1 dl honung
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver

Ingredienser fyllning

2 dl klarbär, urkärnade
3 msk honung
5 färska myntablad

Tillagning

Sätt på ugnen 170°. Smörj och bröa en form.

Vispa ägg och honung. Blanda mjöl och bakpulver och rör försiktigt ner i smeten. Häll i formen.

Grädda nedtill i ugnen i ca 40 min. Låt svalna innan du lossar från formen.

Mixa fyllningen och ställ en stund i frysen så att den tjocknar.

Skär tårbotten och varva fyllning med vispad grädde.

Dekorera med säsongens blommor.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: