Créme med citrus och honung

Créme med citrus och honung

En fin créme som passar till dessert.

Ca 4 portioner.

Ingredienser

4 äggulor
2 dl honung
2 msk citrussaft
2 tsk rivet skal av citrusfrukt
4 äggvitor

Tillagning

Blanda alla ingredienser utom äggvitorna i en kastrull.

Värm på svag värme eller i vattenbad.

Vispa kraftigt tills massan tjocknar.

Vispa äggvitorna till skum och vänd ner i crèmen och låt sjuda under vispning ca 2 min.

Ta bort kastrullen från värmen och vispa crèmen tills den kallnar.

Häll upp små skålar och ställ kallt.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: