Låt bipollen bli en nyttig garnityr på desserter och bakverk som till exempel tårtor, kakor, glass eller yoghurt. Hör med din lokala biodlare om denne säljer bipollen.

Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Att gjuta bivax i block eller bitar är bra för enklare dosering i salvor eller till försäljning. Här är några sätt att gjuta bivax. Läs mer om hur du smälter bivax här. Använd alltid svenskt bivax från lokala...
Rå honung eller Raw honung kallas ibland honung som inte värms över kupvärme (värmen som är i bikupan), cirka 35°C. Men man ska vara medveten om att så produceras merparten av svensk honung. Det är främst inom den...
En julig äppeldricka med honung som fungerar som ett alternativ till glögg. Ingredienser Skalet av en citrusfrukt 1 tärnat äpple med skal 1 liter äppeljuice 1/2 dl honung 1 kanelstång För starkare dryck tillsätt 1 dl...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer