Låt bipollen bli en nyttig garnityr på desserter och bakverk som till exempel tårtor, kakor, glass eller yoghurt. Hör med din lokala biodlare om denne säljer bipollen.

Låt bipollen bli en nyttig garnityr på desserter och bakverk som till exempel tårtor, kakor, glass eller yoghurt. Hör med din lokala biodlare om denne säljer bipollen.
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Sås med saffran och honung och citrus att servera till glass, frukt eller bär. Ingredienser 2 dl honung Rivet skal av 1 citrusfrukt 1/2 pkt saffran Till servering 2 msk nötter eller mandlar, hackade och saltade Gör så...
Revbensspjäll med en juligt kryddad honungsglaze. 4 portioner Ingredienser 1 kg tunna revbensspjäll 1 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar Honungsglaze 1 dl mörkt öl eller julmust 4 msk kinesisk soya 4 msk honung 4 msk bbq-sås...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.