Att gjuta bivax i block eller bitar är bra för enklare dosering i salvor eller till försäljning. Här är några sätt att gjuta bivax. Läs mer om hur du smälter bivax här. Använd alltid svenskt bivax från lokala biodlare eller biredskapsförsäljarna.




Att gjuta bivax i block eller bitar är bra för enklare dosering i salvor eller till försäljning. Här är några sätt att gjuta bivax. Läs mer om hur du smälter bivax här. Använd alltid svenskt bivax från lokala biodlare eller biredskapsförsäljarna.
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Knyten av smördeg fyllda med torkad frukt, nötter och honung. 18 st Ingredienser Smördeg, fryst, 6 plattor Fyllning 1 äpple 6 torkade fikon eller dadlar 1 dl nötter eller mandlar 1/2 dl kesella 1/2 dl honung 1 tsk malen...
Hemgjord honungsläsk är förträffligt gott. Med honung, ingefära, lime och mynta gör du en nyttig och god honungslemonad. Receptet ger ca 4 glas. Ingredienser 2 dl honung 4 st lime, saft och finrivet skal 2 msk färsk...
Recept på senap smaksatt med honung och whisky. Receptet ger ca 3 dl honungssenap. Ingredienser 1 pkt (26 g) bruna senapsfrön 1 pkt (26 g) gula senapsfrön 1 dl vatten 1/2 msk vinäger 2 msk honung (gärna en smakrik...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.