Glukonsyra är en syra som förekommer naturligt i frukt, honung och vin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Sorthonung
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Timjante med honung
Timjan, t.ex. kryddtimjan eller backtimjan, odlar du i trädgården för användning i soppa, sås, grytor, till kött och fisk, men också för att brygga eget te. Använd färska kvistar med blad och eventuella blommor av...
Gör egna bivaxljus: Halvlånga ljus
I den här videon visas hur du rullar två halvlånga bivaxljus av vaxmellanväggar i rammåttet Lågnormal. Ljusvekegarnet som används i filmen kommer från MS Biredskapsfabriken. Vaxmellanväggar handlar du hos...
Morotsfrallor med honung
Fina frallor bakade med morötter och honung. Gott matbröd till fruskot eller mellis. Ingredienser 5 dl vatten 25 g jäst 2 msk honung 2 msk rapsolja ca 200 g morötter, fint rivna 1 msk salt 4 dl rågmjöl 6 dl vetemjöl...
- Honung
- Recept & Tips
- Biprodukter
- Bok om honung
- Allt om biodling
Det senaste
ALLT OM HONUNG
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.