Grillad aubergine med honung

Grillad aubergine med honung

4 portioner

Ingredienser

3 st auberginer
olivolja
1 röd chilifrukt
timjan eller de örtkryddor du har, helst färska
1 msk honung
1 msk citronsaft
Salt och peppar

Tillagning

Skala, skiva auberginerna och lägg i en oljad långpanna. Pensla skivorna med olja och salta/peppra.  Grilla 250° i 10 min. Vänd en gång, pensla med olja och krydda igen. Grilla i 10 min till.

Lägg hälften av skivorna på ett fat. Strö över hälften av den finhackade chilin, örterna, honungen och citronsaften. Lägg på resten av skivorna och upprepa.

Låt stå i kylen en halvtimme innan servering.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: