Honung- och currystekta kycklingfiléer

Honung- och currystekta kycklingfiléer
Ingredienser

Kycklingfiléer till 4 pers
Matolja
1 tsk curry
1 dl honung
1 dl hackade mandlar eller nötter
Salt och peppar

Tillagning

Hetta upp olja i en stekpanna och fräs curry snabbt.

Tillsätt honung och mandelhacket, bryn filéerna till fin färg.

Sänk värmen och låt sjuda i ca 5 min.

Salta och peppra.

Servera kycklingen med ris, matvete, mathavre eller vad som finns hemma.

Kokt broccoli eller kokta morotslantar passar bra till eller bara en sallad.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: