ALLT OM HONUNG
Honung- och currystekta kycklingfiléer

Honung- och currystekta kycklingfiléer

Kycklingfiléer stekta med honung, curry och mandel.

Ingredienser

Kycklingfiléer till 4 pers
Vegetabilisk olja
1 tsk curry
1 dl honung
1 dl hackade mandlar eller nötter
Salt och peppar

Tillagning

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs curry snabbt.
  2. Tillsätt honung och mandelhacket, bryn filéerna till fin färg.
  3. Sänk värmen och låt sjuda i ca 5 min.
  4. Salta och peppra.
  5. Servera kycklingen med ris, matvete, mathavre eller vad som finns hemma. Kokt broccoli eller kokta morotslantar passar bra till eller bara en sallad.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: