Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.

Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Baklava är ett sött bakverk dränkt i honung som härstammar från Mellanöstern och Balkan. Baklava serveras ofta till starkt, svart kaffe som konstrast till sötman. Honungslag 3 dl honung 2 1/2 dl vatten Saften av en...
Broschyr för honungsförsäljning. Kunskap till dina honungskunder. Provläs broschyren nedan. Läs mer och beställ här.
Goda saffransscones sötade med honung. Med eller utan russin om så önskas. Ca 16 bitar Ingredienser 7 1/2 dl vetemjöl 4 tsk bakpulver 100 g smör 3 dl mjölk eller yoghurt 1 pkt saffran 1 dl russin 1/2 dl honung Gör så...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™. Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. Läs mer