Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.

Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Använd honung för att snabba på rotutvecklingen på sticklingar. Honung är svampdödande, antibakteriellt, bekämpar infektioner och hjälper växter att rota sig. Gör så här 1. Sticklingen bör vara ca 10 cm lång. 2. Kapa...
Förgyll dina semlor med honung i såväl semmelbulle som mandelmassa och grädde. Servera till fikat med te, kaffe, mjölk eller saft. Ingredienser Semmelbullar med honung Mandelmassa med honung Honungsgrädde Pudersocker...
Recept på smulig paj med krusbär och honung. Serveras till kaffet. Smuldeg 100 g smör 2 dl vetemjöl 3 msk socker Fyllning 4 dl krusbär 1 dl honung (öka mängden honung om krusbären är sura) Till servering Lättvispad...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.