Piffa upp grädde med honung. Gott till de flesta desserter.
Ingredienser
1 dl grädde
1 msk honung, smält honungen om den är fast i konsistensen
Gör så här
- Vispa grädden.
- Blanda ner honungen.
- Vispa litet till.
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Baklava är ett sött bakverk dränkt i honung som härstammar från Mellanöstern och Balkan. Baklava serveras ofta till starkt, svart kaffe som konstrast till sötman. Honungslag 3 dl honung 2 1/2 dl vatten Saften av en...
Video som visar hur du tillverkar eget bivaxcerat/läppbalsam med bivax. Använd alltid bivax från lokala biodlare. Se hela receptet här.
Läs mer om honung Läs boken Honung
Grillade revbensspjäll glaserade med honung. Koktiden varierar beroende på om revbensspjällen är stora eller små. Gör dubbel sats av honungsglazen om du vill servera den som sås. ca 4-6 portioner Ingredienser Ca 2 kg...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.