ALLT OM HONUNG
Honungspäron i rödvin

Honungspäron i rödvin

Päron marinerade i rödvin, honung och kryddor. Servera som dessert med vispad grädde. Tänk på att förbereda denna dessert minst ett dygn innan servering.

4 portioner

Ingredienser

4 stora päron eller 8 små

Lag

6 dl rött vin
1 dl vatten
1 dl honung
1 kanelstång
3 st stjärnanis eller 1 tsk vanlig anis

Till servering

Grädde, vispad

Gör så här

  1. Koka upp lagen.
  2. Skala päronen och lägg dem i lagen.
  3. Låt sjuda i 30 minuter och vänd päronen flera gånger.
  4. Låt stå i kylskåpet minst ett dygn.
  5. Servera med vispgrädde.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: