Honungspäron i rödvin

Honungspäron i rödvin

4 portioner

Ingredienser

4 stora päron eller 8 små

Lag:
6 dl rött vin
1 dl vatten
1 dl honung
1 kanelstång
3 st stjärnanis eller 1 tsk vanlig anis

Tillagning

Koka upp lagen.

Skala päronen och lägg dem i lagen. Koka i 30 minuter och vänd päronen flera gånger.

Låt stå i kylskåpet minst ett dygn.

Servera päronen med vispgrädde.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: