ALLT OM HONUNG
Honungspäron i rödvin

Honungspäron i rödvin

Päron marinerade i rödvin, honung och kryddor. Servera som dessert med vispad grädde. Tänk på att förbereda denna dessert minst ett dygn innan servering.

4 portioner

Ingredienser

4 stora päron eller 8 små

Lag

6 dl rött vin
1 dl vatten
1 dl honung
1 kanelstång
3 st stjärnanis eller 1 tsk vanlig anis

Till servering

Grädde, vispad

Gör så här

  1. Koka upp lagen.
  2. Skala päronen och lägg dem i lagen.
  3. Låt sjuda i 30 minuter och vänd päronen flera gånger.
  4. Låt stå i kylskåpet minst ett dygn.
  5. Servera med vispgrädde.


vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

error: