ALLT OM HONUNG
Honungspicklade senapsfrön | ALLT OM HONUNG

Honungspicklade senapsfrön

Recept på senapsfrön picklade med honung. Serveras som alternativ till honungssenap, t.ex. till kötträtter eller sallader.

Ingredienser

  • 1 dl senapsfrön, gula och/eller bruna
  • Vatten så att det täcker
  • 1 tsk salt

Honungslag

  • ½ dl ättikssprit (12%)
  • 1 dl honung
  • 1½ dl vatten

Gör så här

  1. Koka senapsfrön och salt i vatten så att det täcker i ca 30 minuter.
  2. Koka upp lagen i en liten kastrull.
  3. Rör ner senapsfrön och låt stå och dra i ca 30 minuter.
  4. Servera direkt eller förvara i burk med tättslutande lock i kylskåp.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

error: