ALLT OM HONUNG
Honungstryffel

Honungstryffel

ca 40 st

Ingredienser

1 1/2 dl vispgrädde
100 g smör
300 g mörk choklad
4 msk honung
1 tsk vaniljpulver
kakao till garnering

Eventuell smaksättning

• 1/2 krm malen kardemumma
• 1/2 msk snabbkaffe
• 2 droppar pepparmyntsolja
• 2 msk konjak
• 1 tsk rivet skal av ekologisk apelsin

Tillagning

Koka upp grädde och smör.

Dela chokladen i bitar. Tillsätt choklad, honung, vaniljpulver och eventuell smaksättning.

Rör om tills chokladen har smält.

Häll smeten i en djup tallrik eller skål och låt stå i kylen minst 2 timmar eller över natten.

Rulla bollar av tryffeln eller spritsa ut toppar på en plåt.

Rulla bollarna i kakao eller sikta över kakao om du spritsar toppar.



vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: