ALLT OM HONUNG
Ketjap manis med honung

Ketjap manis med honung

En indonesisk sojasås med honung som är något tjockare och sötare än vanlig sojasås. Passar till asiatisk mat eller grillat.

Ingredienser

1 dl kinesisk soya
1 dl honung
2 vitlöksklyftor, hackade
4 stjärnanis

Gör så här

  1. Koka sakta upp alla ingredienser och låt sjuda på svag värme i ca 10 min.
  2. Ta bort från värmen och låt såsen stå några timmar.
  3. Plocka bort stjärnanisen innan servering.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: