Knäckbräck med honung

Knäckbräck med honung
Ingredienser

2 dl grädde
2 dl honung
2 dl socker
4 dl rostade nötter eller mandlar
2 msk smör

Tillagning

Blanda grädde, honung och socker i en tjockbottnad kastrull.

Koka utan lock och rör om då och då i ca 40 min.

Gör ”kulprovet” för att se om blandningen är klar.

Dela nötterna i önskad storlek och rör ner i smeten tillsammans med smöret.

Häll smeten på ett oljat bakplåtspapper.

Låt stelna och skär eller bryt i bitar.

Apiscandia 2022 Digital
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer