ALLT OM HONUNG
Kyckling med honung

Kyckling med honung, senap och curry

Kyckling tillagad i ugn, i sås av honung, senap och curry.

4-6 portioner

Ingredienser

1 stor kyckling, ca 1,5 kg
2 msk smör
3 msk honung
1 msk fransk senap
1 tsk curry
1 tsk salt

Till servering

Ris
Sallad

Tillagning

  1. Stycka kycklingen och lägg bitarna i en ungssäker form.
  2. Lägg ner övriga ingredienser i en kastrull och smält blandningen.
  3. Fördela blandningen över kycklingdelarna.
  4. Ställ formen i 175°C ugn och låt steka i ca 45 minuter eller tills bitarna fått en gyllenbrun färg.
  5. Servera med t.ex. ris och sallad.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: