ALLT OM HONUNG
Honungslax - Lax med honung - Recept

Lax med honung och enbär

Lax med doft av honung och enbär. En enkel middag som är klar på en halvtimme.

Ingredienser

400 g laxfilé
3-4 msk honung
8 krossade enbär
2 msk soya
1 tsk salt
1 msk rosmarin
2 krm kajennpeppar

Tillagning

  1. Lägg laxfiléerna i en stekpanna eller ugnsfast form. Sätt ugnen på 170°C.
  2. Blanda övriga ingredienser väl och fördela över laxfiléerna.
  3. Stek dem i ca 15-20 min beroende på tjockleken på filéerna.
  4. Servera med t.ex. grönkål och ris eller kokt potatis.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: