Lax med honung och enbär

Honungslax - Lax med honung - Recept

Lax med doft av honung och enbär.

Ingredienser

400 g laxfilé
3-4 msk honung
8 krossade enbär
2 msk soya
1 tsk salt
1 msk rosmarin
2 krm kajennpeppar

Tillagning

Lägg laxfiléerna i en stekpanna eller ugnsfast form. Sätt ugnen på 170°C.

Blanda övriga ingredienser väl och fördela över laxfiléerna.

Stek dem i ca 15-20 min beroende på tjockleken på filéerna.

Servera med t.ex. grönkål och ris eller kokt potatis.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: