ALLT OM HONUNG
Nuoc cham sås med honung

Nuoc cham-sås med honung

Het sås med chili och honung. Passar bra till asiatiska rätter eller som dippsås.

Ingredienser

3 msk limesaft
3 msk fisk- eller soyasås
2 msk honung
1 röd chilifrukt, i små tärningar
2 klyftor vitlök, hackade

Gör så här

  1. Hacka chili och vitlök.
  2. Blanda alla ingredienser.
  3. Servera.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: