ALLT OM HONUNG
Pepparkaksbollar med honung

Pepparkaksbollar med honung

Gör bollar av överblivna pepparkakor och söta med honung.

Ca 40 st

Ingredienser

4 dl havregryn
1 dl honung
100 g rumsvarmt smör
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
10 fint krossade papparkakor
ev 2 msk kallt kaffe eller julmust

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser och rulla bollar av smeten.
  2. Förvara i burk med lock i kyl.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: