Pepparkaksbollar med honung

Pepparkaksbollar med honung

Gör bollar av överblivna pepparkakor och söta med honung.

ca 40 st

Ingredienser

4 dl havregryn
1 dl honung
100 g rumsvarmt smör
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
10 fint krossade papparkakor
ev 2 msk kallt kaffe eller julmust

Tillagning

Blanda alla ingredienser och rulla bollar av smeten.

Förvara i burk med lock i kyl.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: