ALLT OM HONUNG
Smulpaj med krusbär och honung

Smulpaj med krusbär och honung

Recept på smulig paj med krusbär och honung. Serveras till kaffet.

Smuldeg

100 g smör
2 dl vetemjöl
3 msk socker

Fyllning

4 dl krusbär
1 dl honung (öka mängden honung om krusbären är sura)

Till servering

Lättvispad grädde

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till degen till en smulig massa, för hand eller i en matberedare.
  2. Blanda krusbär och honung i en ugnsäker form och strö över smuldegen.
  3. Baka i ugn, 200°C i ca 30 min.
  4. Låt svalna innan servering.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: