ALLT OM HONUNG
Svensk salsa med honung

Svensk salsa med honung

En god salsa med bär och honung. Passar som tillbehör till grillat eller stekt fläskkött, kyckling och feta fiskar som lax och makrill.

Ingredienser

2 1/2 dl krusbär, röda vinbär eller förvälld rabarber i tärningar
1 finhackad lök, eller 2 salladslökar (utom den översta delen av det gröna)
1/2 dl honung
2 tsk pepparrot, färskriven
Salt
Peppar

Gör så här

  1. Mosa eller mixa bären grovt. Överflödig saft hälls bort.
  2. Blanda ner honungen med bären.
  3. Tillsätt lök, pepparrot, salt och peppar. Rör om och servera.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: