Svensk salsa med honung

Svensk salsa med honung

En god salsa som passar till grillat eller stekt fläskkött, kyckling och feta fiskar som lax och makrill.

Ingredienser

2 1/2 dl krusbär, röda vinbär eller rabarber i tärningar (förvälld)
finhackad lök eller 2 sallatslökar (utom den översta delen av det gröna)
1/2 dl honung
ca 2 tsk färskriven pepparrot
salt
peppar

Tillagning

Mosa eller mixa bären grovt (överflödig saft hälls bort)

Rör bären med honungen, tillsätt lök, pepparrot och krydda.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: