Honung och saltgurka

Saltgurka med honung
En salt, sur och söt entré

Skär saltgrukor – allra helst snabbsaltade som finns i lösvikt – i tjocka skivor eller stavar.

Lägg på en klick gräddfil eller mild, naturell yoghurt och ringla litet nyslungad eller smält honung över.

Med en skiva grovt rågbröd som sällskap, blir det en ryskinspirerad liten entré eller ett annorlunda tilltugg till ett glas öl.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: