ALLT OM HONUNG
Saltgurka med honung

Honung och saltgurka

Salt, sur och söt förrätt med honung och saltgurka. Överraskande god. En annorlunda förrätt eller tilltugg till ett glas öl, gärna med en skiva grovt rågbröd som sällskap.

Ingredienser

Saltgurka, helst snabbsaltad som finns i lösvikt
Gräddfil eller mild naturell yoghurt
Honung

Gör så här

  1. Skär saltgurka i tjocka skivor eller stavar.
  2. Lägg på en klick gräddfil eller mild, naturell yoghurt
  3. Ringla litet nyslungad eller smält honung över.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: