Äppelflan med honung och mynta

Äppelflan med honung och mynta
Ingredienser

3 dl vetemjöl
100 g smör
3 äpplen
4 msk honung
2 msk mynta

Tillagning

Värm ugnen till 180°.

Blanda vetemjöl, smör och 2 msk honung i matberedare till en deg. Kavla ut degen.

Skär äpplen i tunna skivor och lägg dem på den utkavlade degen. Ringla 2 msk honung över äppelskivorna och klipp mynta.

Baka i ugn på plåt med bakplåtspapper ca 15 minuter. Pensla kakan med 1 msk smält smör medan den är varm och servera direkt.

Apiscandia 2022 Digital
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer