Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr smaksatt med honung.

Ingredienser

100 g smör
100 g mörk choklad
3 msk honung

Tillagning

Smält smöret i en kastrull.

Bryt chokladen i bitar, lägg i en skål och häll det smälta smöret över.

Tillsätt honungen, blanda väl och låt stelna till en mjuk, bredbar konsistens.

Bred ut på till exempel tårtor eller spritsa på cupcakes.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: