ALLT OM HONUNG
Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr med honung

Glasyr smaksatt med choklad och honung. Perfekt som topping på tårtor, kakor och cupcakes.

Ingredienser

100 g smör
100 g mörk choklad
3 msk honung

Gör så här

  1. Smält smöret i en kastrull.
  2. Bryt chokladen i bitar, lägg i en skål och häll det smälta smöret över.
  3. Tillsätt honungen, blanda väl och låt stelna till en mjuk, bredbar konsistens.
  4. Bred ut på till exempel tårtor eller spritsa på cupcakes.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: