Fosfataser är en typ av enzymer som katalyserar defosforylering av lipider, kolhydrater och aminosyrorna serin, treonin och tyrosin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Sorthonung
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Smältkanna för bivax
Smältkanna är ett praktiskt redskap för att smälta bivax, när du tillverkar bivaxljus och bivaxsalva, eller använder bivax för textil- och trävård.
Läs mer om honung Läs boken Honung
Frukostpepparkakor med honung
Tjocka pepparkakor som tillagas med honung och förbereds dagen innan. Servera med smör och ost eller på fil eller yoghurt. Frukostpepparkakor är perfekt för dig som vill fira jul varje morgon året runt. Ingredienser 1...
- Honung
- Recept & Tips
- Biprodukter
- Bok om honung
- Allt om biodling
Det senaste
ALLT OM HONUNG
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.