Fosfataser är en typ av enzymer som katalyserar defosforylering av lipider, kolhydrater och aminosyrorna serin, treonin och tyrosin. Läs mer hos Wikipedia.
Du kanske också gillar
Vad är honung?
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Äppelglögg med honung
Gör egen äppelglögg med honung. Äppelglögg är ett gott alternativ till vanlig glögg som också kan sötas med honung. Servera glöggen till lussebullar med honung 4 glas Ingredienser 5 dl äppelmust eller äppeljuice 1/5 dl...
Bivaxsalva med vegetabilisk olja
Gör din egen salva med bivax och vegetabilisk olja. Använd bivaxsalvan till torra händer, armbågar eller fötter. Bivaxsalva vårdar, mjukgör och ger ett skyddande skikt på huden. Bivax Bivax köper du hos din lokala...
Gräddglass med honung
Recept på hemgjord gräddglass med smak av honung och vanilj. Den här honungsglassen är så pass god att det inte spelar någon roll om du är fast i hängmattan eller insnöad framför brasan i timmerstugan när du gör den...
- Honung
- Biprodukter
- Recept & Tips
- Bok om honung
- Allt om biodling
Nyheter
ALLT OM HONUNG
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.