Gourmetsås med honung

Gourmetsås med honung
Gourmetsås – god till det mesta

Den här såsen är fantastiskt god till smakrika hårdostar som Parmesan, Pecorino, Västebotten m.m. men även till stekta/grillade laxkotletter eller kycklingfiléer och frukt.

Ingredienser

3 dl balsamvinäger
1 dl honung

Tillagning

Koka ihop vinäger och honung till en nästan sirapsliknande sås.

Låt kallna och fyll på flaska eller burk. Såseen är dryg – det behövs bara lite för att ge smak åt maten och den håller sig länge i kylskåp. Servera såsen kall eller rumstempererad.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: