ALLT OM HONUNG
Gourmetsås med honung

Gourmetsås med honung

Sås med vinäger och honung som är fantastiskt god till smakrika hårdostar som Parmesan, Pecorino, Västebotten mm, men även till stekta eller grillade laxkotletter, kycklingfiléer och frukt. Såsen är dryg, det behövs bara lite för att ge smak åt maten och den håller sig länge i kylskåp.

Ingredienser

3 dl balsamvinäger
1 dl honung

Gör så här

  1. Koka ihop vinäger och honung till en nästan sirapsliknande sås.
  2. Låt svalna och fyll på flaska eller burk.
  3. Servera såsen kall eller rumstempererad.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: