ALLT OM HONUNG
Lingonsylt med honung

Lingonsylt med honung

Gör lingonsylt sötad med honung istället för raffinerat socker. Servera honungslingonsylt till exempelvis gröt, blodpudding, rårakor, kroppkakor, köttbullar, vilt- och renskavsrätter.

Ingredienser

1 kg lingon
1 dl vatten (med frusna lingon kan vattnet utgå)
400 g honung

Tillagning
  1. Koka lingon och vatten ca 2-4 min. Tag bort grytan från värmen, låt svalna något och tillsätt honungen under omrörning.
  2. Ös upp sylten i väl rengjorda glasburkar och sätt genast på lock. Förvara svalt.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: