Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.

Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Ett bra tips när du känner dig förkyld eller har ont i halsen är att tugga tuggummi med propolis. Ta ett vanligt tuggummi och tugga det tillsammans med lite obehandlad propolis. Propolis innehåller bakteriedödande ämnen...
Recept på nyttig soppa med vitkål brynt i honung och gräslök. Värmer gött i maggen när temperaturen börjar sjunka under hösten. Ingredienser 400 g vitkål, strimlad 1 gul lök, tärnad 1 rejäl msk honung 3 msk rapsolja 1...
Gör eget te av blad från Spansk körvel och söta med honung. Odla kryddväxten i din egen trädgård och skörda ett gott, miljövänligt och kostnadsfritt te. Ingredienser Vatten, 1 kopp per person Blad av Spansk körvel...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.