Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.

Lägg en matsked smält honung överst på den nykokta marmeladen eller sylten i burken. Honungen lägger sig som ett konserverande skikt över sylten.
Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Bin och biodlare här all anledning att älska det ståtliga trädet Hästkastanj (Aesculus hippocastanum) med de lysande blomljusen som ger både pollen och nektar. Under det rika bladverket finner man angenäm skugga under...
Med bivax och vegetabilisk olja tillverkar du egen kroppsolja, bodyoil, lotion eller bivaxolja som det ibland kallas. Bivaxolja kan användas som fuktbevarande hudkräm, till torra fötter, torr hårbotten och frissiga...
Recept på saft av körsbär sötad med honung. Ingredienser 1,5 l körsbär 4 dl vatten 500 g honung, eller efter smak Gör så här Koka upp vattnet och häll i bären. Låt koka ca 5-10 minuter tills bären brister i skalen. Häll...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.