Honungsbakade plommon

Honungsbakade plommon

4 portioner

Ingredienser

16 plommon
1,5 dl honung
1/2 dl citronsaft
Färsk rosmarin

Tillagning

Sätt på ugnen på 225°.

Kärna ur plommonen och skär dom i två delar.

Lägg plommonen i en smord, ugnssäker form.

Häll över honung och citronssaft. Baka i ugnen i ca 20 min.

Garnera med rosmarin och servera med vaniljglass eller en tjock yogurt.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: