ALLT OM HONUNG
Honungsbakade plommon

Honungsbakade plommon

Plommon bakade i ugn med honung.

4 portioner

Ingredienser

16 plommon
1,5 dl honung
1/2 dl citronsaft

Till servering

Färsk rosmarin
Vaniljglass eller tjock yoghurt

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 225°C.
  2. Kärna ur plommonen och skär dom i två delar.
  3. Lägg plommonen i en smord, ugnssäker form.
  4. Häll över honung och citronssaft.
  5. Baka i ugnen i ca 20 min.
  6. Garnera med rosmarin och servera med vaniljglass eller en tjock yoghurt.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: