ALLT OM HONUNG
Honungsbakade plommon

Honungsbakade plommon

Plommon bakade i ugn med honung.

4 portioner

Ingredienser

16 plommon
1,5 dl honung
1/2 dl citronsaft

Till servering

Färsk rosmarin
Vaniljglass eller tjock yoghurt

Gör så här

  1. Sätt på ugnen på 225°C.
  2. Kärna ur plommonen och skär dom i två delar.
  3. Lägg plommonen i en smord, ugnssäker form.
  4. Häll över honung och citronssaft.
  5. Baka i ugnen i ca 20 min.
  6. Garnera med rosmarin och servera med vaniljglass eller en tjock yoghurt.


vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

error: