ALLT OM HONUNG
Honungsgriljerad julskinka

Honungsgriljerad julskinka

Den godaste julskinka du kan tänka dig ska naturligtvis griljeras med honung enligt traditionen. Här är receptet.

Ingredienser

  • 1 rimmad julskinka

Honungsgriljering

Tillagning

  1. Tillaga julskinkan enligt receptet på förpackningen och låt svalna.
  2. Ta bort nätet, skär bort svålen och torka av skinkan.
  3. Blanda äggula och honungssenap, bred blandningen på skinkan och strö över ströbröd.
  4. Griljera skinkan i ugn 200°C i ca 10-15 min tills den får fin färg.
  5. Servera med honungssenap och andra tillbehör.
  6. Förvara skinkan kallt.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.