ALLT OM HONUNG
Honungsgriljerad julskinka

Honungsgriljerad julskinka

Ingredienser

1 rimmad ekologisk julskinka

Honungsgriljering
1 äggula
3 msk honungssenap, se receptet här
3 msk ströbröd

Tillagning

Tillaga julskinkan enligt receptet på förpackningen och låt svalna.

Ta bort nätet, skär bort svålen och torka av skinkan.

Blanda äggula och honungssenap, bred blandningen på skinkan och strö över ströbröd.

Griljera skinkan i ugn 200° ca 10-15 min tills den får fin färg. Ställ sedan skinkan kallt.

Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: