Honungspannacotta

Honungspannacotta

4 portioner

Ingredienser

3 gelatinblad eller 1 1/2 tsk gelatinpulver och 1 1/2 msk vatten
1 dl honung
3 dl yoghurt
2 dl mjölk
1  tsk vaniljsocker
1 dl flytande eller värmd honung till garnering
50 g hackade nötter eller mandel till garnering

Tillagning

Lägg gelatinblad eller gelatinpulver i kallt vatten och låt svälla ca 5 min.

Smält honung i kastrull. Ta gelatinbladen eller det svällda gelatinpulvret och lös upp i den varma honungen.

Rör i yoghurt, mjölk och vaniljsocker. Blanda och häll upp i glas eller formar. Ställ i kylen minst 1 timme tills puddingen stelnat.

Garnera med flytande eller värmd honung. Strö nötter eller mandel över och servera med färska eller frysta bär.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: